Lokaal gevonden worden

Wil je graag dat jouw bedrijf lokaal gevonden kan worden binnen Google? Grip op Online kan je daarbij helpen. Wij zijn een online marketingbureau, gespecialiseerd in Google, SEO en SEA. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw lokale of regionale klanten de website van jouw bedrijf sneller tegenkomen tijdens het online zoeken. Als ondernemer is het enorm belangrijk om goed zichtbaar te zijn op Google. 90% van de mensen beginnen namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf via een zoekmachine. Dan wil je natuurlijk dat potentiële klanten in de regio jouw bedrijf gemakkelijk kunnen vinden. Door verschillende online marketing strategieën in te zetten, kan Grip op Online ervoor zorgen dat jij die felbegeerde hoge positie op Google behaalt!

Lokaal gevonden worden met de juiste zoekwoorden

Grip op Online kan lokale klanten naar je website trekken, omdat wij weten waar zij op zoeken in Google. Wij kunnen analyseren welke zoekwoorden het vaakst worden gebruikt in de regio, die te maken hebben met jouw branche. Door deze zoektermen juist te verwerken op de website, kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten terecht komt. Dit doen wij door middel van SEO, oftewel Search Engine Optimization. Deze effectieve online marketingtool zetten we in om jouw website te optimaliseren en beter vindbaar te maken op Google (lees er hier meer over). Daarnaast kunnen wij andere technieken inzetten zoals SEA, om je website te promoten en klanten in de regio gericht aan te spreken. Grip op Online heeft alle kennis en expertise in huis, zodat jouw bedrijf vaker lokaal gevonden gaat worden binnen Google.

Over Grip op Online

Grip op Online is een succesvol online marketing bedrijf, al een aantal jaren actief in de regio Eindhoven. Wij zijn online specialisten met een grote expertise op het gebied van Google en online strategieën. Wij optimaliseren websites van grote, gerenommeerde bedrijven, maar ook van kleinere ondernemers. Wij zetten ons volledig in voor iedere klant en vertellen je met veel plezier meer over hoe je jouw bedrijf kunt voorzien van een goede online strategie. We werken met SEO en SEA, doen websiteanalyses en kunnen je helpen met het inzetten van sociale media. Een samenwerking met ons is plezierig, direct en toegankelijk. Je bent bijvoorbeeld altijd welkom bij ons op kantoor voor koffie en een worstenbroodje, om te sparren over nieuwe ideeën voor jouw bedrijf. Samen gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat je jouw website optimaal kan inzetten!

Begin direct met optimaliseren

Als jij lokaal gevonden wil worden met jouw bedrijf, dan zit je goed bij Grip op Online. Wij kunnen technieken als SEO en SEA heel gericht inzetten om de klanten in jouw regio te bereiken. Wij ontwikkelen een complete online strategie die helemaal past bij jouw bedrijf, voor een optimale website en een hoge positie op Google. Je kunt ervan op aan dat onze kennis altijd up-to-date is, omdat wij een officiële Google Partner zijn.  Zo zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Benieuwd wat Grip op Online kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!