SEO-specialist in Eindhoven

Wil jij graag meer websitebezoekers? Misschien heb je wel een webshop waar je mensen naartoe wilt trekken, wil je meer naamsbekendheid creëren voor jouw bedrijf of hoop je op meer aanvragen van klanten. Door goed gebruik te maken van SEO op je website kun je dit voor elkaar krijgen. Als SEO-specialist helpen wij jou hier graag bij. Grip op Online is een SEO bureau in Eindhoven met professionele online specialisten die jou helpen die felbegeerde hoge positie binnen Google te bereiken. Voor SEO-optimalisatie in Eindhoven kom je naar Grip op Online.

Waarom SEO?

SEO (oftewel Search Engine Optimization) is een van de belangrijkste tools om ervoor te zorgen dat mensen terechtkomen op jouw website. Het is een online marketingtechniek, waarbij we je website beter ‘vindbaar’ maken op Google. En dat is belangrijk, want meer dan 90% van alle Nederlanders beginnen hun zoektocht naar een bedrijf, product of dienst met iets op te zoeken binnen een zoekmachine. Dan moet jouw bedrijf daar natuurlijk goed te zien zijn, het liefst op de eerste pagina. Met behulp van een SEO-specialist in Eindhoven kun je jouw positie op Google direct gaan verbeteren.

Over Grip op Online

Grip op Online, met Bas Rooijakkers en Joris Dirckx aan het roer, is al een aantal jaren actief als succesvol online marketing bedrijf en SEO-bureau in Eindhoven. Wij hebben een grote expertise op het gebied van Google. Van adverteren tot SEO, websiteanalyses tot het succesvol toepassen van social media. Wij werken met zowel grote, gerenommeerde bedrijven als kleinere ondernemers en zetten ons altijd volledig in voor onze klanten. Een samenwerking met ons betekent: directe communicatie, nieuwe, frisse ideeën en één aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt met je vragen. Daarbij ben je altijd welkom bij ons op kantoor voor koffie en een worstenbroodje. Wij denken met je mee over de beste online strategie voor jouw bedrijf en zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan de hoogste eisen van Google.

SEO-bureau Eindhoven

Wil jij gaan starten met SEO in Eindhoven voor jouw bedrijf? Ga meteen aan de slag met het optimaliseren van je website met een online strategie van Grip op Online. Wij zijn online specialisten én een officiële Google Partner, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om jouw website zichtbaarder te maken. Ben je benieuwd geworden wat SEO kan betekenen voor jouw bedrijf? Lees hier meer over SEO, of neem gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over hoe SEO en een goede online strategie jouw bedrijf verder kan helpen.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!