Lokale vindbaarheid verbeteren

Ben jij een ondernemer die graag meer lokale klanten wil trekken? Een goede, vindbare website is daar de perfecte strategie voor. Als je lokaal vindbaar wil zijn, is het belangrijk dat potentiële klanten terechtkomen op de website van jouw bedrijf. Grip op Online kan je helpen om de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Wij zijn specialisten op het gebied van Google, SEO en SEA, allemaal handige technieken om de lokale vindbaarheid van je website te verbeteren. Wij kunnen gericht inzetten op potentiële bezoekers in jouw regio, zodat de juiste mensen je website bezoeken. Zo trek je meer klanten, leads en omzet!

Lokaal vindbaar in jouw regio

Wij kunnen je helpen om klanten in jouw regio naar je website te trekken, omdat wij precies kunnen analyseren waar zij op zoeken binnen Google. Welke zoektermen gebruiken ze? En vanuit welke locatie zoeken ze? Op basis van onze data kunnen wij deze vragen beantwoorden. Door middel van SEO (Search Engine Optimization) zorgen wij dat de juiste zoektermen op jouw website staan, en je website beter vindbaar wordt op Google. Daarbij kunnen wij diverse andere online marketingtechnieken inzetten, zoals SEA. Daarmee kun je je website promoten, en klanten in de regio heel gericht aanspreken. Grip op Online heeft alle kennis en expertise om deze technieken effectief in te zetten en de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf te vergroten.

Over Grip op Online

Grip op Online is een jong online marketing bedrijf met een grote expertise op het gebied van Google en online strategieën. Wij zijn al een aantal jaren succesvol actief in de regio Eindhoven, met grote, gerenommeerde bedrijven als onze klanten. Maar ook voor MKB’ers zetten wij ons volledig in. Wij optimaliseren websites, zorgen voor hoge posities binnen Google en helpen je met je social media strategie. Wij zijn een toegankelijk en gezellig team, waar je altijd terecht kunt met vragen en ideeën. Je bent altijd welkom op ons kantoor in het centrum van Eindhoven, voor een kop koffie en een worstenbroodje. Wij brengen je graag een nieuw perspectief op jouw online strategie.

Begin direct met jouw lokale vindbaarheid vergroten

Als je de lokale vindbaarheid van jouw bedrijf wil verbeteren, dan ben je bij Grip op Online aan het juiste adres. Wij kunnen online marketingtools en slimme technieken als SEO en SEA inzetten om potentiële klanten in jouw regio naar je website te trekken. Wij bedenken een strategie die precies past bij jouw wensen, en helpen je naar die felbegeerde hoge positie binnen Google. Omdat wij een officiële Google Partner zijn, kun je ervan op aan dat wij onze expertise altijd blijven ontwikkelen. We zijn altijd volledig op de hoogte van de nieuwste technieken. Benieuwd geworden naar wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op, en krijg direct een gratis websiteanalyse!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!