Hoe kom ik bovenaan in Google?

Als ondernemer is het heel belangrijk dat jouw bedrijf goed zichtbaar is op Google. Meer dan 90% procent van alle Nederlanders beginnen namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf via Google. Als jouw (potentiële) klanten je gemakkelijk kunnen vinden op Google, zullen ze eerder terechtkomen op je website. Dat leidt tot meer leads, of meer activiteit in bijvoorbeeld je webshop. Bovenaan in Google op de resultatenpagina komen te staan is daarom een must voor jouw bedrijf. Maar hoe zorg je er nou voor dat je hoog in Google gaat komen? Grip op Online kan je hierbij helpen. Wij zijn online specialisten met een focus op Google, die jouw website naar de top van die zoekresultaten kunnen krijgen.

Hoog in Google komen

Er zijn verschillende manieren om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Een van de belangrijkste tools om je positie langdurig te verbeteren is gebruikmaken van SEO, oftewel Search Engine Optimization. Hiermee optimaliseer je jouw website zó, dat je makkelijk vindbaar wordt op Google, en je website steeds hoger komt te staan in bepaalde zoekresultaten. Je kunt ook inzetten op adverteren, met SEA. Dit is een handige strategie om snel bovenaan te komen staan. Daarbij is het belangrijk dat jouw website voldoet aan alle eisen van Google, gebruiksvriendelijk is en kwalitatieve inhoud bevat. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar met een goede online strategie van Grip op Online kun je ervoor zorgen dat jouw website al deze vinkjes aftikt.

Over Grip op Online

Grip op Online is een succesvol online marketingbedrijf gevestigd in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van Google. Wij kunnen je helpen met zowel SEO als SEA, en het verbeteren en optimaliseren van je website. Wij werken met grote gerenommeerde bedrijven, maar zetten ons ook volledig in voor kleinere ondernemers. Omdat wij een officiële Google Partner zijn, kun je ervan uitgaan dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken om jouw positie op Google te verbeteren én te behouden. Een samenwerking met Grip op Online betekent: fijne communicatie, frisse ideeën én een vertrouwd aanspreekpunt. Je kunt altijd terecht bij ons op kantoor voor een kop koffie en een worstenbroodje om te sparren. Wij denken met je mee over de beste online strategie voor jouw bedrijf, en zorgen ervoor dat jouw website hoog in Google gaat komen.

Een succesvolle online strategie

Vraag jij je steeds maar af: ‘Hoe kom ik bovenaan in Google?’. Geen zorgen, Grip op Online kan jou helpen om jouw bedrijf bovenin de zoekresultaten te krijgen. Wij hebben een grote expertise op het gebied van Google, en blijven onze kennis altijd ontwikkelen als Google Partner. Door middel van technieken als SEO en SEA zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf snel gevonden wordt door klanten. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!