Website laten maken

Website laten maken in Eindhoven? Een website zorgt vaak voor de eerste indruk bij potentiële klanten. Maar alleen een website die er fantastisch uitziet is niet voldoende, deze moet links of rechtsom ook voor meer omzet zorgen.

Daarom zorgen wij bij de ontwikkeling van jouw website voor de perfecte mix: een website die jouw doelgroep aanspreekt, aansluit bij jouw huisstijl, Google- en mobielvriendelijk is én converteert. Dat betekent dat bezoekers ‘gestuurd’ worden naar het doel dat jij als ondernemer of bedrijf voor ogen hebt: van offerte-aanvraag tot het kopen van een product of dienst.

Neem contact op

Neem contact op voor het aanvragen van meer informatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Maak hier alvast jouw keuze! 😋

Traditioneel

Vegan

Truffel

Halal

Sport

Maar wat gaan jullie dan precies voor mij doen?

Ben je startend ondernemer of is jouw huidige website aan vervanging toe? In dat geval is het laten maken van een (nieuwe) website een goed idee. Dit is waarom je Grip op Online inschakelt!

  • Uitsluitend maatwerk websites
  • Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk CMS
  • Van een one-pager tot een complete website
  • Websites worden conversiegericht ontwikkeld
  • Websites worden standaard Google-vriendelijk gemaakt

Onze werkwijze

We beginnen het websitetraject met een kennismaking. We willen jou natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom staat de eerste meeting in het teken van het in kaart brengen van jouw wensen en behoeften. Ook bespreken we tijdens dit gesprek onder andere jouw online doelen en ambities en zorgen wij voor een heerlijk worstenbroodje.

De belangrijkste input uit het kennismakingsgesprek werken we uit in een strategie. Jouw wensen en onze online marketingvisie vormen samen het fundament van deze strategie, namelijk: het concrete doel dat we met jouw website willen bereiken.

Vervolgens gaan we aan de slag met de vormgeving van jouw website. Het doel van deze fase: de belangrijkste onderdelen uit de strategie vertalen naar een in het oog springend en converterend design.

Is het design helemaal naar wens? Dan komt onze developer om de hoek kijken. De developer zorgt ervoor dat het door jou goedgekeurde design tot leven komt.

Eindelijk is het zover! Jouw website is klaar om in gebruik genomen te worden en jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn trots op ons werk

Bekijk alle cases

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!