Lokale SEO

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jou kan helpen om lokale SEO in te zetten op jouw website? Grip op Online is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO. Wij kunnen lokale SEO marketing gebruiken, om ervoor te zorgen dat klanten in jouw regio je bedrijf makkelijker kunnen vinden via Google. Als lokaal bedrijf is het erg belangrijk om goed zichtbaar te zijn op Google. Want wat is het eerste dat je doet als je ergens naar op zoek bent? Precies: je zoekt het op via Google. En als potentiële klanten op zoek zijn naar jouw diensten in hun regio, wil je natuurlijk dat ze jouw website als eerste tegenkomen. Daarom kunnen wij je helpen om SEO lokaal in te zetten, zodat jij die felbegeerde hoge positie op Google behaalt!

Een strategie met resultaat

Als je meer bezoekers naar je website wilt trekken met langdurig resultaat, dan is lokale SEO marketing een goede strategie. Bij Grip op Online kunnen wij ervoor zorgen dat jij lokale potentiële klanten naar jou website kunt trekken. Wij analyseren welke zoektermen het meest gebruikt worden in jouw branche en regio. Vervolgens verwerken we die zoektermen op je website, door middel van SEO (Search Engine Optimization). Hiermee wordt jouw website beter zichtbaar op Google, en kunnen lokale klanten jouw bedrijf makkelijker vinden. Wij zijn ook bedreven in technieken als SEA (adverteren) en het inzetten van social media. Met al deze kennis en expertise, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website vaker gevonden gaat worden!

Over Grip op Online

Grip op Online is een jong, succesvol online marketing bedrijf in hartje Eindhoven. Wij zijn al een aantal jaren actief met mooie klanten om websites te optimaliseren, sociale media voor bedrijven inzetten en succesvolle online strategieën bedenken. Ons team bestaat uit online specialisten, met name een grote expertise op het gebied van Google. We werken met grote, gerennomeerde bedrijven, maar zetten ons net zo hard in voor kleinere bedrijven en MKB’ers in de regio. Wij helpen je graag om succesvol SEO lokaal in te zetten, en denken graag met je mee over de online strategie van jouw bedrijf. Een samenwerking met ons betekent korte lijntjes, fijn contact en goede communicatie. Je bent ook altijd welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie en een worstenbroodje!

Begin direct met lokale SEO

Als jij graag lokale SEO marketing wilt gebruiken, maar een partner zoekt die dit succesvol uit kan voeren, dan zit je goed bij Grip op Online. Wij doen alles om lokale klanten naar jouw website te trekken en jouw positie op Google te verbeteren. Daarbij kun je ervan op aan dat wij kennis van zaken hebben, omdat we een officiële Google Partner zijn. Dat betekent dat onze kennis van Google en alles wat daarbij hoort altijd up-to-date is, en we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw website? Neem gerust contact met ons op, en krijgt meteen een gratis websiteanalyse!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Véra Tielemans Social Media specialist
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!