Wist je dat Grip Op Online een officiële Google Partner is?

13 maart 2023

Grip Op Online is gecertificeerd door Google met een Google Partner badge. Als jij het beheer van Google Ads wilt uitbesteden, Google Analytics wilt toepassen op je website of jouw website beter vindbaar wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres

Als Google Partner kun je erop vertrouwen dat wij succesvol gebruikmaken van alle tools die Google te bieden heeft om jouw website te promoten en te verbeteren. Maar wat betekent deze Google Partner badge nou precies?

Wanneer word je een Google Partner?

Om Google Partner te worden moeten wij als bedrijf voldoen aan strenge eisen. Ten eerste moeten we langer dat een jaar een Google Ads-beheerdersaccount hebben. Daarmee moeten we meer dan 10.000 dollar per negentig dagen besteden aan advertenties voor onze klanten.

Ten tweede moeten we onze kennis over de Google tools up-to-date houden. Zo moet minstens één van onze werknemers twee Google Ads-examens halen én het Google Analytics-examen gehaald hebben. Op elk gebied van Google waar wij mee werken zijn we gecertificeerd. Deze certificaten moeten we jaarlijks opnieuw behalen, zodat jij ervan op aan kan dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Als laatste stelt Google hoge kwaliteitseisen aan de prestaties die geleverd worden door onze advertentiecampagnes. Zo wordt de kwaliteit van ons werk gegarandeerd. Wij voldoen aan al deze criteria, en mogen ons daardoor officieel Google Partner noemen.

Wat betekent dit voor jou als klant?

Als je kiest voor een online marketingbureau met een Google Partner-badge, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit. De Google Partner badge toont aan dat wij succesvolle Google Ads-campagnes uitvoeren, onze kennis blijven ontwikkelen en dat we onze skills toepassen op een omvangrijk klantenbestand. Wij zijn gecertificeerd op het gebied van Google Analytics en Google Ads, belangrijke tools om jouw website op de kaart te zetten. Wij worden erkend door Google omdat we de maximale campagneresultaten behalen voor onze klanten, en onze vaardigheden op peil houden met deze certificeringen.

Kies Grip Op Online voor jouw website

Als jij op zoek bent naar een online marketingbureau dat gegarandeerd kwaliteit en resultaten biedt, dan kun je het beste kiezen voor een Google Partner. Grip Op Online kan jouw bedrijf ondersteunen met online marketing, van SEO tot SEA, social media tot analytics. Zo zorgen we ervoor dat jouw website vindbaar en succesvol wordt. Ben je benieuwd geworden naar wat Grip Op Online kan doen voor jouw bedrijf? Lees hier meer over ons, of neem gerust eens contact met ons op!

Neem contact op!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Véra Tielemans Social Media specialist
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!