SEO-specialist in Best

Krijgt de website van jouw bedrijf minder bezoekers dan je zou willen? Wil je graag meer verkopen via je webshop, of klanten trekken met een website van kwaliteit? Door slim gebruik te maken van SEO in Best, kun je dit voor elkaar krijgen. Grip op Online is een SEO-specialist vlakbij Best die jou kan helpen om dit te realiseren. Wij hebben professionele online specialisten in huis die jouw website compleet kunnen optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat jij die hoge positie op Google bereikt!

Waarom SEO?

SEO (Search Engine Optimization) is een van de belangrijkste manieren om meer mensen naar je website te brengen. Het is een slimme online marketingtechniek, waarmee een SEO-specialist in Best jouw website beter vindbaar kan maken op Google. 90% van de mensen begint hun zoektocht naar een product, dienst, of bedrijf via een zoekmachine, dus het is zeker van belang dat jouw bedrijf daar goed te vinden is. Het liefst is je website goed zichtbaar, zo hoog mogelijk op de eerste pagina van Google. Goed gebruik van SEO kan hiervoor zorgen, en als SEO-bureau vlakbij Best kunnen wij je hierbij helpen.

Over Grip op Online

Bart Rooijakkers en Joris Dirckx zijn met Grip op Online al een aantal jaren actief als succesvol online marketingbureau in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in marketing via Google, zoals SEO, SEA, websiteanalyses en social media. Onze klanten bestaan uit grote, gerenommeerde bedrijven, en kleinere ondernemers en we zetten ons altijd volledig in voor iedere klant. Wij vinden een persoonlijke aanpak erg belangrijk, wij houden de lijntjes kort. We zorgen voor directe, duidelijke communicatie en je kunt altijd bij ons terecht met vragen en opmerkingen. We denken met je mee en komen met nieuwe, frisse ideeën om jouw online strategie naar een hoger niveau te tillen. Zo zorgen we ervoor dat jouw website helemaal voldoet aan de strenge eisen van Google.

SEO Best

Wil jij graag gaan starten met SEO voor jouw bedrijf? Start direct met het optimaliseren van je website met een online strategie van Grip op Online. Wij hebben een grote expertise op het gebied van Google, wat ook te zien is aan onze officiële Google Partner badge. Ben je benieuwd geworden naar wat SEO kan doen voor jouw website? Lees er hier meer over, of neem gerust eens contact met ons op. Je bent altijd welkom bij ons kantoor voor een kop koffie en een worstenbroodje, we vertellen je graag meer over ons!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!