SEO-specialist in Helmond

Zoek jij naar een manier om meer klanten naar je website te trekken? Misschien is het aantal bezoekers niet wat je zou willen, of zou je graag meer klanten willen werven voor je bedrijf. Als je op de juiste manier SEO voor Helmond inzet, dan kun je dit bereiken. Het beste kun je dit doen samen met een goede SEO-specialist voor Helmond, zoals Grip op Online. Wij zijn een deskundig online marketing en SEO-bureau vlakbij Helmond. Wij kunnen jouw bedrijf helpen om op die felbegeerde eerste pagina te komen binnen Google. Zo komen die websitebezoekers vanzelf binnenstromen!

Waarom SEO?

SEO (oftewel, Search Engine Optimization) is een van de handigste tools om meer mensen naar je website toe te trekken. Het is een belangrijke online marketingtechniek, waarbij we door middel van SEO voor Helmond jouw website beter vindbaar maken op Google. En het is belangrijk voor jouw bedrijf om daar gezien te worden. Meer dan 90% van alle Nederlanders beginnen namelijk hun zoektocht naar een bedrijf, product of dienst door iets op te zoeken binnen een zoekmachine. Daar wil jij dan natuurlijk tussen staan, het liefst op de eerste resultatenpagina. Grip op Online kan jou daarbij helpen. Als SEO-specialist vlakbij Helmond kunnen wij SEO professioneel inzetten, om de positie van jouw website op Google direct te verbeteren.

Over Grip op Online

Grip op Online is een succesvol online marketing bedrijf en SEO-bureau in de buurt van Helmond. Bas Rooijakkers en Joris Dirckx, de oprichters, zijn beiden online specialisten en deskundig in alles wat met Google te maken heeft. Wij zijn al een aantal jaren actief met diverse grote gerenommeerde klanten, maar ook met veel kleine ondernemers. Wij zetten ons volledig in voor iedere klant en brengen altijd nieuwe ideeën en goede resultaten. Werk je samen met Grip op Online, dan kun je fijne, directe communicatie verwachten en één aanspreekpunt waar je altijd terecht kunt. Daarbij ben je altijd welkom op ons kantoor in Eindhoven voor koffie en een worstenbroodje. Wij denken met je mee en werken aan de beste online strategie voor jouw bedrijf.

SEO Helmond door Grip op Online

Wil jij graag jouw website optimaliseren door middel van SEO? Bij Grip op Online kunnen we direct aan de slag gaan met jouw nieuwe online strategie. Wij zijn een officiële Google Partner, wat betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen Google. Zo kunnen wij succesvol SEO inzetten op jouw website, zodat jouw bedrijf beter zichtbaar wordt. Wil je meer weten? Lees hier meer over SEO, of neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over wat SEO en online marketing kan betekenen voor jouw bedrijf.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!