SEO-specialist in Son en Breugel

Ben jij een ondernemer en wil je graag meer bezoekers krijgen op je website? Meer mogelijke klanten die je contactformulier invullen, meer verkopen op je webshop, of meer naamsbekendheid voor je bedrijf… Allemaal doelen die je kunt bereiken door goed gebruik te maken van SEO in Son en Breugel. Een SEO-specialist voor Son en Breugel kan je hierbij helpen. Grip op Online is een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in onder andere SEO. Wij kunnen ervoor zorgen dat jij die felbegeerde hoge positie op Google bereikt!

Waarom SEO?

Met SEO (Search Engine Optimization) kun je meer mensen terecht laten komen op jouw website, op een organische en duurzame manier. Het is een van de belangrijkste tools in online marketing om dit voor elkaar te krijgen. Je website wordt beter vindbaar gemaakt voor potentiële klanten of partners. En dat is belangrijk, want meer dan 90% van alle Nederlanders beginnen hun zoektocht naar een bedrijf, product of dienst met iets op te zoeken binnen een zoekmachine. Dan wil je natuurlijk dat jouw website goed te vinden is. Het liefst sta je bovenaan op de eerste resultatenpagina van Google. Grip op Online is een SEO-bureau vlakbij Son en Breugel die dit kan realiseren voor jouw bedrijf.

Over Grip op Online

Grip op Online, met Bas Rooijakkers en Joris Dirckx, is al een paar jaar actief als succesvol online marketingbedrijf in Eindhoven. Wij hebben een grote expertise op het gebied van Google en alles wat daarbij hoort. Van SEO tot SEA, websiteanalyse tot social media. Wat jouw bedrijf ook nodig heeft op het gebied van online, wij kunnen je erbij helpen. Wij werken met zowel grote gerenommeerde bedrijven, als kleinere ondernemers, en zetten ons volledig in voor iedere klant. Als je met ons samenwerkt kun je rekenen op directe, goede communicatie, frisse ideeën en een persoonlijke benadering. Je kunt altijd bij ons langskomen op kantoor voor een kop koffie en een worstenbroodje, en we denken graag met je mee over de online strategie van jouw bedrijf.

SEO-bureau Son en Breugel

Heb jij interesse gekregen om SEO in Son en Breugel te gaan inzetten voor jouw bedrijf? Begin meteen met het optimaliseren van jouw website met een online strategie van Grip op Online. Naast dat wij professionele online specialisten zijn, zijn wij ook een officiële Google Partner. Dit betekent dat wij altijd onze kennis ontwikkelen en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Lees hier meer over wat SEO kan doen voor jouw bedrijf, of neem eens contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Luuk Bruls Online marketeer
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!