SEO-specialist in Veldhoven

Krijgt jouw website minder bezoekers dan je zou willen? Wil jij jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij het online publiek? Door op een goede manier SEO in te zetten, kun je heel gemakkelijk nieuwe klanten naar je website trekken. Het is wel handig om dan een goede SEO-specialist voor Veldhoven in te zetten, zodat je optimaal gebruikmaakt van deze handige online marketing techniek. Grip op Online kan je hierbij helpen. Wij zijn een SEO-bureau vlakbij Veldhoven dat gespecialiseerd is in online strategieën. Wij kunnen je helpen om omhoog te klimmen in de zoekresultaten van Google, en die nieuwe bezoekers binnen te halen.

Kies voor SEO

Wat maakt SEO nou zo’n slimme marketingtool? SEO (oftewel Search Engine Optimization) is een van de belangrijkste manieren om ervoor te zorgen dat er meer mensen op je website terechtkomen. Met SEO wordt jouw website beter ‘vindbaar’ via Google. Dat betekent dat mensen jouw bedrijf of webshop sneller zullen tegenkomen tijdens het gebruik van de zoekmachine. Het is zeker van belang om hierop in te zetten, want meer dan 90% van alle Nederlanders begint hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf met een zoekmachine. Dan wil jij natuurlijk dat jouw website bovenaan in de resultaten staat. Met behulp van een SEO-specialist vlakbij Veldhoven kun jij jouw bedrijf op de kaart gaan zetten binnen Google.

Over Grip op Online

Grip op Online is al een paar jaar actief als succesvol online marketing bedrijf. Oprichters Bas Rooijakkers en Joris Dirckx zijn online specialisten, en hebben een ruime expertise op het gebied van Google en social media. Naast dat wij goede SEO voor Veldhoven kunnen realiseren, zijn wij ook deskundig op het gebied van online adverteren, SEA, websiteanalyses en social media. We werken samen met gerenommeerde bedrijven in de regio, maar ook voor kleinere ondernemers zetten wij ons volledig in.

Wij vinden het belangrijk dat de lijntjes met onze klanten kort zijn, en je altijd bij ons terecht kunt met vragen en opmerkingen. Wij zorgen voor goede communicatie, nieuwe ideeën en strategieën en een duidelijk aanspreekpunt. Je bent altijd bij ons welkom voor een kopje koffie met een worstenbroodje. Zo zorgen we er samen voor dat jouw website helemaal doet aan de eisen van Google.

SEO-bureau Veldhoven

Als jij aan de slag wilt met SEO in Veldhoven voor jouw bedrijf, dan ben je bij Grip op Online aan het juiste adres. Wij kunnen een slimme online strategie voor je ontwikkelen, zodat jouw bedrijf die felbegeerde hoge positie of Google behaalt, zowel lokaal als landelijk. Wij zijn een officiële Google Partner, wat betekent dat wij onze kennis blijven ontwikkelen, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Wil je meer weten over SEO? Lees er hier meer over. Ben je benieuwd naar wat Grip op Online voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op, en we vertellen je graag meer!

Wij zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven

Met ons team van specialisten!
Bas Rooijakkers Mede-eigenaar
Joris Dirckx Mede-eigenaar
Sofie van der Wal Copywriter
Véra Tielemans Social Media specialist
Bram Flipsen SEA-specialist
Beer Kantoorhond

Aan de slag met jouw online marketing?

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt ook ons contactformulier gebruiken!

"*" geeft vereiste velden aan

30 minuten gratis advies gesprek?

Wij zorgen voor de worstenbroodjes! Ik wil zo’n adviesgesprek
Gratis adviesgesprek? Wij zorgen voor de worstenbroodjes!